1110 FFP1 V NR KATLANIR VENTİLLİ TOZ MASKESİ

1110 FFP1 V NR KATLANIR VENTİLLİ TOZ MASKESİ

1,63TL

(2-3 gün içinde)

Previous

1100 FFP1 NR KATLANIR VENTİLSİZ TOZ MASKESİ

Previous

1200 FFP2 NR KATLANIR VENTİLSİZ TOZ MASKESİ

1110 FFP1 V NR KATLANIR VENTİLLİ TOZ MASKESİ

     0 yorum  |  Yorum Yap
Marka: Era Toz Maskesi
Ürün Kodu: 1110
Stok Durumu: 2-3 gün içinde
1,63TL
Vergiler Hariç: 1,49TL

Katlanır Serisi

1110 FFP1 V NR

  • 4 xOEL koruma düzeyi
  • Katlanabilir
  • Ventilli
  • CE belgeli
  • EN 149:2001+ A1:2009 standartlarına uygun.

Uygun Kullanım Alanları
İnşaat / Gemi İnşaa / İlaç Sanayi / Kauçuk Plastikler / Mühendislik / Demir Çelik / Agrokimyasallar / Laboratuvarlar / Tarım / Baz Metal Üretimi / Hafif İşleri / Kömür Madenciliği

Onaylanmış kuruluş: 1024

Uyarı Şekil - 1
Kullanım Talimatını okuyunuz.

 

Uyarı Şekil - 2
Depolama sıcaklık aralığı

 

Uyarı Şekil - 3
Raf Ömrü

 

Uyarı Şekil - 4
Depolama alanı nem oranı

 

Uyarı Şekil - 5

Tek Kullanımlık

 

Kullanım ŞekliKullanım Şekli

Seçimi yapılmış maskeyi kullanım alanına girmeden önce kontrol ediniz.Şekil 3'te olduğu gibi nefes alışverişi yaparak bir kaçak olup olmadığını test edin.Eğer kaçak var ise resim 1-2-3-4'teki gibi tekrar takma işleimini gerçekleştirin.Çalışma alanında en az %19,5 oranında oksijen bulunmalıdır. Aksi taktirde maske kullanılamaz.Yeterli oksijenin bulunmadığı havasız kuyu, depo ve ambar gibi yerlerde maskeyi kullanmayınız.Maskeler gaz ve buhara karşı koruma sağlamamaktadır.Maskeyi çalışma ortamına göre hissedilebilir derecede nefes alma direnci oluşunca derhal değiştiriniz.

Çalışma ortamınıza uygun en iyi ürünü seçiniz.Üretici tarafından belirtilen kullanma talimatındayer alan hususları uygulayınız.Maskenin ayarlarını kullanım şekline uygun olarak yapınız.Maskenin yüzünüze uygunluğunu şekil 3'de gösterildiği gibi kontrol edinizMaskenin kullanıcıyla uyumunun çok iyi olabilmesi için kullanıcının sakallı, bıyıklı olmaması, yüz ve baş kısmında yara izi bulunmaması gerekir.Bu gibi durumlarda maske sızdırma yapacağından kullanımı uygun olmaz.

Katı maddeler ve sıvı aerosellere karşı koruma içindir.Uçucu aerosellere karşı kullanmayınız.Koruma derecesi uygun ürün seçiniz.Patlayıcı alanlarda kullanılmaz.Tek kullanımlıktır.Kullanım sonrası atılması gerekir.

Maske üstündeki herhangi bir parça değişimi ve tamirat yapmayınız.Maske hasar görmüş ise derhal değiştiriniz.Raf ömrü geçen ürünleri kullanmayınız.Maskeyi kısa kullanımlarda toz ve kirden koruyunuz.

Maskeyi üretici tarafından sunulan şekilde saklayınız.Depolama alanının sıcaklığı -20C ile +40C arasında olmalıdır.Depolama alanı nem oranı maksimum %80 olmalıdır.

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!

Hızlı
Kargo

Uygun
Fiyat

Canlı
Destek